Uutissi Turust 30.5.2016

Uutissi Turust. Uutiskirjosiappona Vähä Heikilä morjens.
ooo
Esko Aho on kai valittu venäläisen spermapankin hallituksen puheejjohtajaks. Tämä ainakin olisis luannollist kun hän kerran on niit Alkio -miähii.
ooo
40 vuatias Kim Kollinsi on juassu satasen alle kymmenen sekunnin. Sanos et Saint Kitt ja Nevisis mist hän on kotosin on nimpal puutteellinen sosiaaliturva et vaan kaikkest noppiammat saa paikan palvelutalos.
ooo
Petteri Orpon sukunimen taivuttamisest on eri käytäntöi, kun hän itte sanno et Orpon vaik vois sanno simmottskin et Orvon. Kuulemma Petteri tyytyy sihenkin kunhan ei taivuteta simmottos et Orvokin.
ooo
Tost on pal kohkattu ja vohkattu et mikä ruakajuama sopii minkäkin sapuskan kans, No olut menee makkaran kans ja äyriäisil passaa valkoviini. Piatti mustekalal mil sopivin on tiätty lonkero.
ooo
Orpo Stuppi ja Lepomäki esittäytyy turkulaisil tänäpä kirjastosillal. Sentähren ei Myllysillal ku se notkahti eikä tykätä verrata sitä kokoomuksen kannatukseen.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/266557158?secret_token=s-Xj5uD” params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa