Uutissi Turust 6.6.2016

Uutissi Turust. Uutiskustaana Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Pualustusvoimatten lippujuhlan paraatis Turus harjoteltiin Nato-keskusteluun osallistumist. Joukot koukkas yllättäen vasemmal.
ooo
Yhrel Koskisel Raunistulast kenet mää hyvin tunnen oli punkki ollu takapuales. See saatiin aika pian irrotettuu mut lääkäritten mukaan myrkytys on sevverran paha et punkki tuskin selvii henkis.
ooo
Rymättyläs jo nostetaan varhaisperunii täyt häkä.Kysyttiin et rupeeks joku selvittämään et onk joukos pintaviallissi ni he sanos et ei rupee.
ooo
Siljan paatil on jouruttu kovin siivooman kun siäl on norovirus. Virus oli helppo tunnistaa siit tuntomerkist et melkkest joka hytis johti sänkyst vessassen selvä noro.
ooo
Oikasu. Toisin kun aikasemmin lähetykses mainittiin ei pualustusvoimatten paraati koukannu. See kääntys Itäselkarul vaan sen esittämiseks et mimmottos joukot harjotellusti pakenee kohti länttä.
ooo
Terve siv vaa

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/267757759?secret_token=s-heGoI” params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa