Tuorepastaa ja tunnelmaa arkeen sekä juhlaan

 

Rento ravintola Naantalin vanhassa kaupungissa 

Ravintolamme syntyi kahden sukupolven rakkaudesta ruokaan. Keittiössämme tunnetaan kokkien vanhat viisaudet ja salin puolella konstailemattomuus paiskaa kättä iloisen palvelun kanssa.

Meille voit tulla lounaspastalle tai viettämään iltaa pidemmän kaavan mukaan. Annoksiamme voi tietenkin ostaa kotiinkin. 

Tutustu tarkemmin ruoka- ja juomalistoihimme, www.hastalapasta.fi, kysy lisää ravintolamme tarjonnasta tai tee pöytävaraus.

Odotamme innolla näkevämme sinut pöytämme äärellä nautiskelemassa sydämesi kyllyydestä! 

 

 

Juhlat & kokoukset Naantalin vanhassa kaupungissa

Tiloissamme voi järjestää erilaisia yksityistilaisuuksia. Tarjoamme kahta juhla- ja kokoustilaa, Viinitarhaa ja Pastavinttiä, joihin kumpaankin mahtuu noin 30 hengen seurue. Monenlaisia tapahtumia varten muokattavissa olevat tilamme on varustettu muun muassa kokoustekniikalla. Annoksiamme voi tietenkin ostaa kotiinkin ja tilojamme vuokrata erilaisiin yksityistilaisuuksiin.

Toteutamme tilaisuutesi tarjoilut tarkasti toiveidesi mukaan, mutta kokouksia varten olemme luoneet myös valmiita kokouspaketteja. Olemme muutenkin apunasi tapahtumasi järjestelyissä, huomioiden pienimmätkin yksityiskohdat. Naantalin vanhassa kaupungissa sijaitsevaan ravintolaamme on helppo tulla julkisilla liikennevälineillä, jalan tai autolla.

Tervetuloa tutustumaan tulevaan juhla- tai kokouspaikkaanne – varaattehan käynnin etukäteen!

Hasta la Pasta Naantali

Naantalin vanhassa kaupungissa sijaitsevassa ravintolassamme tunnelma on katossa, vesi kielellä ja hymy herkässä. Nälkäisille nautiskelijoille on tarjolla herkullisia tuorepastoja, raikkaita salaatteja ja uunituoreita leivonnaisia.

Alikatu 9
21100 Naantali

+358 45 6909250
https://www.hastalapasta.fi/
palaute@hastalapasta.fi

Sivumme Facebookissa Sivumme Instagramissa