Helmikahvilan aamiainen on tarjolla joka päivä!

 

Aamiainen on tarjolla noutopäydästä joka päivä:

Helmikahvila, Tuureporinkatu 11  puh. 0400 208 178
ARKISIN klo 6.30 – 10.00 ja VIIKONLOPPUISIN klo 7.00 – 12.00

Päivän ohjelma on mukava aloittaa aamiaisella Helmikahvilassa.

Aamiaispöytämme Helmikahvilassa on runsas. Tule nauttimaan aamulla leivotuista sämpylöistä, croissanteista, karjalanpiirakoista munavoilla, keitetyistä kananmunista ja puurosta.

Juustovalikoima ja lihaleikkeleet tuoreen tomaatin ja kurkun kera kuuluvat luonnollisesti valikoimaan. Luonnonjogurttia voit nauttia sellaisenaan tai myslillä, hillolla ja hedelmäsalaatilla maustettuna. Suurempaan aamunälkään Helmikahvilan aamiaisella tarjolla on munakasta, pekonia, nakkeja sekä rapeaa röstiperunaa. Juomina on tuoremehuja, kahvia ja teetä.

Olemme huomioineet laktoosittoman, gluteenittoman sekä vegaanisen ruokavalion.

Kysy lisää henkilökunnaltamme paikan päällä!

Aamiainen on tarjolla viikonloppuisin puoleen päivään saakka!

Turussa – linja-autoaseman tuntumassa. Tuureporinkatu 11

Tarjoamme myös lounasaikaan maittavan lounaan upean funkiskaunottaren valoisassa ravintolasalissa. Helmikahvilassa leivotut suolaiset ja makeat kahvileivät syntyvät omassa keittiössämme joka aamu. Valmistamme myös take away -salaattiannoksia mukaan otettavaksi. Myös lounas mukaan!

 

 

Helmikahvila

1760-luvulla muuan pormestari Ture Hagert rakennutti Puolalanpuiston itäsyrjään huvilan, Tureborgin, ja lopulta koko aluetta ryhdyttiin kutsumaan Tuureporiksi. Muistona näiltä ajoilta on Tuureporinkatu, joka kulkee Hotelli Helmen takana. Rakennuksen on suunnitellut arkkitehtitoimisto Jung & Jung, ja se on valmistunut 1934 alun perin Shellin huoltoasemaksi ja piirikonttoriksi.

Tuureporinkatu 11
20100 Turku

+358 400 208 178
https://www.helmikahvila.fi/
asiakaspalvelu@helmikahvila.fi

Sivumme Facebookissa Sivumme Instagramissa