Yrityskyläs -Eve the Creator

Ulvilasta Australian kautta Liedon perälle.

Tapaan Eveliina Sillanpään, kotoisasti Even, konttorissaan Turun keskustassa. Konttori on yhteistyötila, jossa toimii myös muita yrittäjiä. Eve kertoo viihtyvänsä juuri tämänmuotoisessa työtilassa. Konttorissa toimii eri alojen yrityksiä, jotka tukevat toistensa liiketoimintaa erityisosaamisellaan.

Eve the Creator kuvittaa yritysten sanomat saavutettavaksi. Eve on lapsesta lähtien pitänyt piirtämisestä sekä sarjakuvista. Kuvataidekoulu sekä visuaalinen viestintä Satakunnan ammattikorkeakoulussa ohjasivat Eveä alan yrittäjäksi. Asiakkaan viestien kirkastaminen ja niiden visualisointi sekä erilaisten konseptien kuvittaminen ovat toiminnan peruselementtejä, Eve kiteyttää.

 

 

Lapsiperheen arki tuo omat haasteensa yrittäjän elämään, mutta lasten kanssa vietetty aika on hyvää vastapainoa työlle. Omat ajatukset ja mieli tuulettuvat kuntosalilla, lenkillä ja miksei vaikka golfkentällä.

Vuosi 2024 tuo mukanaan innostavia asioita Aurajoen Nuorkauppakamarin puheenjohtajuuden myötä.

https://www.evesillanpaa.fi/

Teksti: Petri Hyrsky

 

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa