Oletko järjestämässä juhlia?

Oletko järjestämässä syntymäpäiväjuhlia, valmistujaisia, häitä tai muistotilaisuutta?

 

Olemme laadukas pitopalvelu, josta voit tilata herkkuja aina voileipä- ja täytekakuista kokonaiseen juhlamenuuseen. Teemme itse ruoat alusta loppuun asti keittiössämme.

Meiltä saat myös herkulliset täytekakut juhliisi! Täytekakkujen hinnat alkaen 40€ ja erikoiskakkujen hinnat alkaen 120€.

 

Pitopalvelumme toteuttaa juhlien ja muiden tilaisuuksien ruokatarjottavat laadukkaasti ja luotettavasti – siellä missä Sinä haluat. Pitopalvelumme tulee sopimuksen mukaan paikan päälle, tai voit halutessasi noutaa tarjoilut toimipisteeltämme.

Voit valita valmiista menu-vaihtoehdoistamme tai tilata yksilöllisen, tilaisuuttasi varten räätälöidyn kokonaisuuden. Valmistamme myös yksittäiset täytekakut, voileipäkakut ja muut ihanuudet valintasi mukaan. Kaikki tuotteemme ovat laktoosittomia, minkä lisäksi teemme tarvittaessa myös sokerittomia ja gluteenittomia tarjottavia.

Kaikki pitopalvelun ruoat valmistetaan itse alusta loppuun omassa keittiössämme. Hoidamme tilaukset muutaman kymmenen hengen juhlasta monen sadan hengen tilauksiin.

Pitopalvelumme palvelee Naantalissa, Raisiossa ja lähikunnissa, tarvittaessa lähdemme kauemmaskin. Soita 0400 539 559 ja kysy lisätietoja!

Pitopalvelu Ulpukka Seija Meriläinen Oy

Naantali, Raisio ja lähialueet
Pitopalvelu Ulpukasta herkulliset tarjoilut

Pitopalvelumme tulee sopimuksen mukaan paikan päälle, tai voit halutessasi noutaa tarjoilut toimipisteeltämme Naantalin korjaustelakan tiloista.

Hoidamme tilaukset muutaman kymmenen hengen juhlasta monen sadan hengen tilauksiin.

Naantalin korjaustelakka
21100 Naantali

+358 400 539 559
https://www.pitopalveluulpukka.fi/
seija_ulpukka@hotmail.com