Virkistävä hetki taiteen lomassa

 

Kahvihetki taiteen lomassa

Taiteen talo Nunnakadulla elävöittää vanhaa Turkua ja on täynnä mielenkiintoista ohjelmaa, kesä tarjoaa lähes kolmekymmentä tapahtumaa. Kuvataiteen näyttelyitä, musiikkia, työpajoja ja paljon muuta.

Viihtyisä kahvila Elephanten tarjoaa rentouttavan hetken taiteen lomassa, kahvia sekä pikkusuolaista. Janoisille on tarjolla virvokkeita sekä juomia A-oikeuksin päivittäin 10-20 välillä.

  

Kahvila Elephanten kuuluu turkulaiseen Otava-kahvila ketjuun, jonka turkulainen sydän sykkii jo yli kymmenessä kahvilapisteessä ympäri Turkua. Yrityksen arvoihin kuuluu nuorten työllistäminen. Niinpä Elephantenissakin on työssä turkulaisia palvelualttiita nuoria.

Juuri nyt ajankohtainen on Kaj Stenvallin Sodan kasvot -näyttely 6.8 asti.

Tutustu kesän ohjelmaan https://taiteentalo.fi/taiteen-talon-kesa/ ja poikkea Elephanteniin kahville tai virvoittavalle juomalle.

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa