Uutissi Turust 26.6 -Ei virallissi mut torellissi

 

Uutissi Turust. Uutisvihtarannankiiskenä Vähä Heikkiolä morjens.
ooo
Juhannus viätetty ja juhannustaikoi tehty. Uusin taika on tämmöne: Jos sää juhannusyänä ajat panssarivaunul melkkest Moskovaan asti ni seuraavan vuaden saat olla tosi tosi varovainen parvekkeel.
ooo
Juu. Onhan se  kulttuurin juhlaa nykyäns ku samas lehres on Wagnerii on etusivul, kulttuurisivul ja sarjakuvasivul.
ooo
Uus hallitusohjelma julkastiin viime viikol. Sen salases lisäpöytäkirjas esitellään prosedyyri et kummottos valtionjohto esiintyy ulkopoliittisis yhteyksis. Ennen presirentin teeveepuhetta soitetaan Porilaisten marssi. Mut jos pääministeri puhuu ni soietaan Orpo-pojan valssi.
ooo
Pääministeri Orpo tekee ensmäsen viarailuns Islantissen. Tutustutaan huippuravintoloihin ja kuullaan pohjoismaisten pörssien kuulumiset. Molemmis osiois tehrään turskaa.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa