Viikonlopun tapahtumia Turussa 22. – 24.4.2022

 

Turun Saaristolaismarkkinat Läntisellä Rantakadulla 22. – 24.4.2022

Saaristolaismarkkinat järjestetään Aurajokirannassa Läntisellä Rantakadulla Sairashuoneenpuiston ja Wechterinkujan välisellä alueella. Markkina-alue suljettu ajoneuvoliikenteeltä. Markkina-alueen valmistelutyöt alkavat jo 20.4.2022.

 

Aurajoen Yöjuoksu perjantaina 22.4.2022 kello 21:35-23:40

Juoksutapahtuman järjestämispaikkana toimii Turun linnan alue, jossa sijaitsee lähtö- sekä maalialue. Linnankadulta suljetaan yksi ajokaista, välillä Turun linna – Martinsilta, klo 21.30–22.00 väliseksi ajaksi. Itäisellä rantakadulla, välillä Wäinö Aaltosen museo – Teatterisilta, ajokaista on kavennettu molemmissa ajosuunnissa. Liikenteenohjaajat ovat turvaamassa juoksijoiden kulkua, jolloin hetkellisiä pysäytyksiä saattaa liikenteeseen tulla kilpailun reitillä.

Reitti: Linnankatu – Martinsilta – Itäinen Rantakatu – Auransilta – Läntinen Rantakatu – Vallihaudankatu – Turun linna

Lisätiedot ja reittikartta linkistä: www.aurajoenyojuoksu.fi

 

TS -kortteliajot lauantaina 23.4.2022 klo 13.30 – 16.30

Pyöräilykilpailu järjestetään Aurajoen rannassa Itäisellä ja Läntisellä Rantakadulla välillä Tuomiokirkkosilta – Auransilta. Molemmat rantakadut ovat suljettu yleiseltä liikenteeltä lauantaina klo 13.30 – 16.30 välisenä aikana. Auransilta on suljettu yleiseltä liikenteeltä, ainoastaan linja-auto liikenne sallitaan kilpailun lomassa. Paikalla toimivat liikenteenohjaajat ja poliisi on turvaamassa tapahtuman kulkua.

Tapahtuman lisätiedot linkistä: https://www.turunurheiluliitto.fi/pyoraily/kilpailut/ts-kortteliajot-kilpailuohje

 

Simo Klimscheffskij´n muistoajo sunnuntaina 24.4.2022 klo 10.00 – 15.00

Pyöräilytapahtuma järjestetään Hirvensalossa reitillä: Toijaistentie – Särkilahdentie – Vanha Pikisaarentie – Pikisaarentie – Toijaistentie. Kilpailureitti ajetaan myötäpäivään. Tapahtuman aikana yleinen liikenne on sallittu vain samansuuntaisesti kilpailun kulun kanssa. Alueella toimivat liikenteenohjaajat.

Lisätiedot ja reittikartta linkistä: https://www.turunurheiluliitto.fi/pyoraily/kilpailut/simo-klimscheffskij%E2%80%99n-muistoajo

 

Viikonlopun tapahtumiin odotetaan runsaasti kävijöitä ja yleisöä. Autoilijoita kehotetaan varovaisuuteen keskustan alueella ja myös muuallakin liikenteessä.

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa