Turku avaa muistokirjan Ilkka Kanervalle

 

Turun kaupunki avaa mahdollisuuden kirjoittaa surunvalittelunsa muistokirjaan ministeri, kansanedustaja ja kaupunginvaltuutettu Ilkka Kanervalle. Kanerva menehtyi vakavaan sairauteen kiirastorstaina 14.4.2022.

Yleisöllä on mahdollisuus kirjoittaa Ilkka Kanervan muistokirjaan Turun kaupungintalon aulassa joka arkipäivä kello 10-16 torstaista 21.4. alkaen, tiistaihin 26.4. saakka. Kaupungintalo sijaitsee osoitteessa Aurakatu 2.

Ensimmäisenä surunvalittelunsa kirjoittavat pormestari Minna Arve ja kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Mika Maaskola torstaina 21.4. kello 10.00. Paikalla on myös kaupunkiympäristön apulaispormestari Ville Valkonen.

Median on mahdollista tulla seuraamaan kaupungin johdon muistokirjoitusten kirjoittamista.

Kuva: Jori Liimatainen

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa