Viikon turkulainen -Robin Packalen

 

Robin tekee Jonnat
Joskus voi käydä niin, että lapsitähtenä suosionsa huipulle ponnahtanut esiintyjä jää lapsi-imagonsa vangiksi eikä koskaan pysty luomaan uraa aikuisten oikeassa viihdemaailmassa. Näin ei käynyt vuonna 1983 kymmenvuotiaana listojen kärkeen Mintun ja Villen myötä  ponnahtaneelle Jonnalle, joka täytti loppiaisena 50 vuotta ja loistaa laulajien eturivissä koko nimellään Jonna Tervomaa.
Viikon turkulaiseksi nyt valikoimamme Robin Packalen tekee Jonnat. 13-vuotiaana kiekaistu Frontside Ollie räjäytti kymmenen vuotta sitten pankin ja Robinista tuli suursuosikki. Esikoisalbumia myytiin triplaplatinan verran, Spotifyssä hänen kappaleitaan toistettiin muutamassa vuodessa 100 miljoonaa kertaa. Robin valittiin positiivisimmaksi suomalaiseksi ja hänet kutsuttiin tasavallan presidentin itsenäisyyspäivän juhliin nuorimpana henkilönä koskaan. Ropisi Emma-palkintoja ja  MTV:n Europe Music Award-pysti.  Jos joku luuli, että tähteys hiipuu äänenmurrokseen ja ulkoisen olemuksen miehistymiseen, oli väärässä. Robin jäi viisaasti kahden vuoden musiikilliselle tauolle komealla jäähyväiskonsertilla vuonna 2017 ja palasi parrasvaloihin kaksi vuotta myöhemmin, nyt koko nimellään Robin Packalen ja englanninkielisin esityksin. Kengät toki ovat edelleen eri paria. Suosio on jatkuvassa nousussa. Poikasena Robin esiintyi lämmittelijänä Justin Bieberin loppuun myydyssä Oslon konsertissa. Jatkossa taitaa olla niin, että aika isotkin starat ovat iloisia, mikäli pääsevät Robin Packalenin lämppäriksi.
Sitä ei moni tiennyt, että Hirvensalossa varttunut Robin voitti 11-vuotiaana mestaruuden pehmiksen syönnissä.

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa