UUtissi turust 16.1 -Ei virallissi mut torellissi

Uutissi Turust. Uutisbarometrina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Äijä toril esitti arvotuksen. Kummottos Petteri Orpo laittaa takin hartioillens? Vastaus oli et hänen ei itte tartte, kun Marinin Sanna puhuu päälle.
ooo
Sevverran kalliita on pääkaupunkiseurun liikekiinteistöt et monikin järjestö hakee paikkaa toimistollens muualt Suamest. Esimerkiks Nuohousalan Keskusliitto on pohtinu voisko sen konttorin uus osote olla Nokia.
ooo
Seuraavan hallituksen  nimest on jo arvailui et onk sinipuna vai sinimusta vai sateenkaari vai mikä. Kaikkest torennäkösin on kauhunkalpia.
ooo
Tavallist enemmän kettui ja supei ja jopa epäilty ilves on nähty Turun kaupunkialueel. Syyks epäillään sitä et yliopiston eläinmuseol oli viikovvaihtees avoimet ovet.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa