Uutissi turust 9.1 -Ei virallissi mut torellissi

 

Uutissi Turust. Uutisplutoonana Vähä heikkilä morjens.
ooo
Turun Raitiotiä Oylle on valittu toimitusjohtaja. Lähiaikoina on luvas muitaki rekrytointei. Ensmätteks tiätty tartte palkata rahastaja.
ooo
Benito Casagrande on nostanu metelin ku kirjaston suihkulähteev viäreen on laitettu pyäräteline. Onkin paikallans miättii et palattais lahjottaja Petreliuksen aikaseen käytäntössen eikä enä sais laittaa pyärii kii kaiteese. Hevosii sais.
ooo
Ameriikas Kevin McCarthy on valittu senaatin puhemiäheks 15 äänestyksej jälke. Suames on asiast ilahtunu muummuas Paavo Väyrynen ketä muistuttaa et hän ei o vaaleis hävinny viäl eres tusinaa kertaa ja silti hänel vinoillaan.
ooo
Yks Koskine Raunistulast kenet mää hyvin tunnen on innokas kiärrättäjä. Sil on sama kuusi jo toist jouluu eikä viäläkäv viäny ulos. Sanos et ei pal yhtä enä karise.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa