Viikon turkulainen Lassi Lähteenmäki

 

Lassi – varma kevään merkki

Onhan leskenlehtikin kevään merkki ja korkealla livertävä kiuru. Mutta vähintään yhtä varma kevään merkki on toimittaja Lassi Lähteenmäen raportti rymättyläläisen varhaisperunaviljelmän reunalta.
Lassi on paljasjalkainen rymättyläläinen ja Naantalin Unikekokin, mutta kyllä hänet voidaan viikon turkulaiseksi nimetä, siksi tuttu hänen leppoisa äänensä on turkulaisilla radioaalloilla. Huumorintajuisen ja vuoden positiivisimmaksikin valitun Lassin radioura alkoi 1980 -luvun puolivälissä, kun Rannikkoseudussa aloitellut nuorukainen hyppäsi tuntemattomaan ja ajeli Terhi-moottoripaatillaan Velkuaan juontamaan Jorma Rotkon perustamaa Meriradiota. Sieltä hänet siepattiin vuonna 1989 yhdeksi Radio Sadan uusista toimittajista. Tie on sittemmin vienyt Ylelle, kuitenkin niin, että Lassi on säilyttänyt free lance -statuksen ja niinpä hänen juttujaan voi lukea matkailulehdestä ja maatalousjulkaisuista, myös monien tilaisuuksien juontajana lupsakka Lassi on kuin kotonaan.
Lassi on suuri herkkusuu ja hyvä ruuanlaittaja, yksi Naantalin ruokalähettiläistä. Myös jazz, lampaat, kehitysyhteistyö ja muu kansainvälisyys ovat Lassille tärkeitä.

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa