Viikon turkulainen Kalle Lamberg

 

Kalle – auvoisin auralainen

Kalle Lamberg on valittu kaikkien aikojen hauskimmaksi turkulaiseksi ja vuoden positiivisimmaksi raisiolaiseksi. Huvittavinta helsinkiläistä hänestä ei onneksi tullut, mutta auvoisin auralainen -palkinto odottelee jo nurkan takana.

Paimiossa syntynyt Kalle oli poikana villi ja äiti tiesi, mihin vilkkautta voi suunnata. Roolia löytyi Sauvon kesäteatterista ja siitä alkoi sammumaton kipinä näyttämölle. Teatterikoulussa Kalle vielä yritti parhaansa mukaan osoittaa, että kyllä traagisetkin roolit kulkevat, mutta niinhän siinä kävi, että koomikkona mies parhaiten tunnetaan. Hauskuudella päästiin yli koulukiusattuna olemisen vuosista ja ilo pinnassa on pärjätty lukuisiissa television viihdeohjelmissa. Posse, Stadi vastaan lande ja muut hupijutut ovat naurattaneet kaikenikäisiä.

Osaa mies muutakin kuin hauskuttaa. Hän on näyttänyt kynsiä Linnateatterin taiteellisena johtajana ja osaavana ohjaajanakin.

Kallen isän muistaa jokainen, joka vietti aikaansa seurusteluravintola Uudessa Apteekissa sen kultaisimpina vuosina. Reijo Mäen Vares-kirjoista tuttu ja elokuvissakin vilahtanut Otto Lamberg  oli suuri persoona, joka lähti aivan liian varhain, vain 49-vuotiaana. Kalle on lehtijutussa tunnustanut, että joskus vieläkin näyttämöllä ollessa katse etsii  yleisön joukosta isän viiksekästä hahmoa.

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa