Uutissi Turust 8.4 -ei virallissi mut torellissi

 

Uutissi Turust. Uutisauktoriteettina Vähä Heikilä morjens.
ooo
Tamperelaisen toimittajan kekseliäist lehtijutuist on noussu jonkinsorttine mekkala ku hän on myäntäny et osa tuli omast pääst. Yks Viitala on kehittäny journalistin ohjeisiin isältäns oppimans lisäyksen. Valhetella ei saa ikäm mut värittämäl juttu kyl paranee.
ooo
70 vuatiaaks ehtiny Sukarin Topi on koko ajan miättimäs uusii liikeireoi. Nyt hän on pohtinu et voiks myynnist poistetettujen kalustojen sokkeleihin laittaa puutarhamultaa ja alkaa kasvattama sohvaperunoi.
ooo
Samaan aiheeseen liittyy tiato minkä mukka osal Rymättylän pelloist jätetään kustannussyistä joka kolmas pottu istuttamatta. Ne on niin sanottui Varha-perunoi.
ooo
Latvias puhutaan lättiä. Kun paljo puhutaan ja eteläst tuulee, ni ilmatiäteen laitoksen selvityksen mukka haju voi muistuttaa sikolättiä.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa