Viikon turkulainen Juba Tuomola

 

Wagnerin isä on kulttuuripersoona ja rokkari

Suomen luultavasti raivostuttavin ja samaan aikaan oudosti  ihastuttavin sika on nimeltään Wagner, joka asuu parisuhteessa ikuista graduaan vääntävän suloisen ruutuhousuisen Viivin kanssa. Sarjakuvaa on julkaistu 1990-luvun loppupuolelta saakka, albumeita on kertynyt kymmenittäin ja myyty yli miljoona kappaletta. Voisi luulla, että roisia sikaa piirtävä taiteilija olisi melkoinen junttieinari, mutta niin ei ole.  Viivin ja Wagnerin isä, Jussi ”Juba” Tuomola, on sivistynyt ja kielitaitoinen maailmankansalainen, joka on pitänyt kotipesää Turussa siitä saakka, kun tuli tänne kielenkääntäjän opintoja harjoittamaan, vaikka on viihtynyt erinomaisesti myös Yhdysvalloissa, Espanjassa, Italiassa ja  Pariisissa.  Juba on palkittu työstään Puupää-hatulla sekä Lempi-patsaalla. Vähemmän tiedetty yksityiskohta Juban elämästä on se, että hän on ihan kovan luokan rokkarikin. Hän esiintyy yhdessä Pasi Heikuran, Mauri Kunnaksen, Arto Nybergin, Silja Sillanpään, Aku Syrjän ja Kjell Westön kanssa rock-bändissä Nyrok Dolls. Niissä ympyröissä Kunnaksen koiria ja Juban possua ei paljon muistella.  Basistihuumoria voidaan toki viljellä, sillä Juba on yhtyeen lauluvoimainen basisti.

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa