Viikon turkulainen Antti Kaikkonen

 

50-vuotias ”Kanki” syntyi Turussa 

Viikon turkulainen -toimituksemme päätyi äänin 7-6 valitsemaan juhannusviikon turkulaiseksi kansanedustaja Antti Kaikkosen, vaikka puolustusministerin ominaisudessa Suomen Natoon tyyränneen, juuri 50 vuottaan täyttäneen ja kesän alkajaisiksi keskustan puheenjohtajuuteen kohonneen Antin turkulaisuus rajoittuu täällä syntymiseen ja muutamaan ensimmäiseen elinvuoteen. Syvimmät juuretkaan eivät ole Turussa; isoisä Arvi oli Pyhäjärven Konniston kylästä, evakkotaival toi ensin Kokemäelle. Vanhemmat olivat tiennäyttäjiä politiikassa, aate vahvistui vaalimainoksia isäukon kanssa jakaessa ja keskustanuorten  leireillä. Kun vaalirahakohu rokotti miehen mainetta vuonna 2011, jäivät vanhemmat melkein ainoiksi kampanjan tukijoiksi.

Turussa Kaikkonen on aina hyvin viihtynyt.  Kun keskusta viimeksi piti puoluekokousta Turussa, Kaikkosta naurattivat Förin äijän messukeskuksessa kertomat turkulaisjutut niin, että piti tulla kädestä pitäen kiittämään. Politiikassa ei ole huumorimiehiä liikaa, ei varsinkaan itselleen naurajia. Antti Kaikkonen on kääntänyt voitokseen sen, miten ”kanki” hän oli aikoinaan Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa. Häntä huonommat pisteet sai vain turkulainen Jethro Rostedt.

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa