Uuutissi Turust 24.6 -ei virallissi mut torellissi

 

Uutissi Turust. Uutisadjektiivina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Juhannuksenviatto taas meni ja taikoi tehtiin. Simmonenkin oli et jos Kirjalansillan kohral jonottaa pual tuntii ni voi olla Hööksooras seittemäs auto mikä ei mahru lossil.
ooo
Ihmisten arkiliikkuminen vähenee hualestuttavasten. Yks syy tähän on see et kahreksanprosenttissi viinei myyrään ny ruakakaupas kans misä ne on silmän korkeurel. Alkos ne oli kyykkyviinei mist tuli eres pikkasev voimisteluu.
ooo
Yhren tuttavan serkkupojan esitelmä  teatterikorkeakoulun äänissuunnittelukurssil oli hylätty. Oli sanottu et siin  oli ollu liikaa toistoa.
ooo
Potkupallon em kisat on menos ja ekonomi Karlssoni sanos et hänel oli tullu viarotusoirei kun eilen ei tullu telkust ku kaks pelii. Jäi luppoaikaa.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa