Uutissi Turust 9.9.2019

Uutissi Turust. Uutisbunkkerina Vähä Heikkilä morjens
ooo
Torniolainen Katri Kulmuni on valittu Keskustan puheejjohtajaks. Ensmätteks hän lupas et kiinnittää päähuamions kaikkest säälittävämpään, piäneen ja heiveröiseen. Mikä on keskustan kannatus,
ooo
Takavuasina yks pulkaarialainen kolmiloikkaaja kärähti mömmöjen syämisest. Hän oli menny niist niin sekasin et hyppäs yli kuustoist metrii vaik unhotti kokonans ottaa toisen loikan.
ooo
Simmonen huhu kiärtää et Turku meinais myyrä poies saarii mikkä sil on virkistyskäytös. Tämä ei torennäkösest pirä paikkaans. Mut on kyl ollu puhe et joku niist voitais antaa palkinnoks Paavo Nurmi Gamesien keihääheiton voittajal.
ooo
Tämä Teemu on kuulemma nöyrä kaveri ja roudaa miälelläns muidenkin pelaajien tavaroi linja-autost pukuhuaneeseen. Vanhemmat pelurit sanoo et see on simmonen kantelu-Pukki.
ooo
Toimitukseltamme on tiarusteltu et mimmkone ihmine on simmonen ketä tykkää kevytpepsist, kuuntelee kevyttä musiikkii ja tykkäis ostaa kevytauton. Vastaamme et hyvin kevytmiäline
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!