Uutissi Turust 2.9.2019

Uutissi Turust. Uutisansarina Vähä Heikkilä morjens.
Ooo
Nämät Porvoos riahuneet pyssymiähet saattaa sittenki selvitä toilailuistans ilman et hee joutuu vankilasse. On kova epäilys et hee olis toiminu täyttä ymmärrystä vailla. Tämän voi siit päätellä et he oli yrittäny paeta Tampereel.
Ooo
Turun Yrittäjät moittii Pualen Hehtaarin Metsä Oo Yyn toimitusjohtaja Karhua osaamattomuurest markkinoinnis. Tämä tyyppi jakelee käyntikorttii misä lukee Nalle Puh mut ei silti o mittän numeroo peräs.
Ooo
kualan niämimaal on maailman kaikkest syvempi reikä, yli 12 kilometrii. Simmonen huhu kiärtää et porausurakan olis saanu yks ptesirentin lähipiiriin kuuluva oligarkki. Mikä sinäns okei paitti et laskutus olis tapahtunu liiton suasitusten mukasest. Hammaslääkäriliiton.
Ooo
Näin tosa yhren FC TPS:n kannatajan ketä on joutumas psykiatrise hoito ristiriitasen ajattelu-umpikujan tähren. Jos ei toivo Interin voittavan Veikkausliikaa ni olis kannatettava Ilvest tai mikä viäl kamalampaa, HJKta..
Ooo
Lihansyäjät huamauttaa et vallankin maksan ja munuaisten syämist vois lisätäkki. Niist saa kuulemma elinvoimaa
Ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa