Uutissi Turust 26.8.2019

Uutissi Turust. Uutiskumppanina Vähä Heikkilä morjens
ooo
Jethro Ruustetti on meininkis ostaa Pääskyvuaren linkkitornin. Nyt kuulitiin lopultas senkin et mitä hän sen tornin kans tekis.
Hän säilyttäis siäl yläkerras paattians. Vaik olis vähä reikäsempiki Hjallikselt ostettu paatti ni ei pääsis uppoma.
ooo
Vesa Keskinen on meininkis saman pytinkin ostaa kans. Hän oli kuullu sen vanhan jutun et tamperelaisen saa hulluks simmottis et laittaa hänet pimiään pyäriään huaneeseen ja sanooo et nurkas on mustaa makkaraa. Nyt hän aprikoitti et hän tekee kaik turkulaiset hulluks. Hän laittaa bensapumpun linkkitornin katol ja lupaa myydä 50snt/litra
ooo
Turun kaupunki on pohtinu linkkitornin ostamist kans. Piänt harmii on et torni huipul ei o hissii. Mut Turun kaupunkin tahol on vakavasten pohriskeltu et funikulaarin vois siirtää.
ooo
Turun joukkoliikenteeseen on päätetty tilata kokeeks ensmäset kakskerrosbussit. Yks Juha tiäsi et joukkoliikennetoimistos on jo suunniteltu molemmil kerroksil omat aikataulukki.
ooo
Ulkomailt. Aamulehren niksei -osastos oli simmone niksi et kannatta pittä vaatehenkari auto hanskalokeros silt varalt et sattu unhottama avaimet virtalukko ja lyämä ovet kii. Henkarin kans saa kätevästen keploteltu ove auki.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa