Uutissi Turust 19.8.2019

Uutissi Turust- Uutisponttoonina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Juice Leskisen tekstei on tarkotus ripustaa lyhtypylväisiin tiäv varres Juankoskell. Yks tuttava kamreeri emeriittus kekkas et nys se Juise on tavallans sit pylväspyhimys.
ooo
Donald Trumppi on uhkannu et Ameriikan kannattais ostaa Gröönlanti. Tämä on herättäny sevverran huamioo Suames kans et joku oli päättäny tarjota sil Turkuu myytäväks. Oli jopa simmonen erikoistarjous annettu et jos ostaa heti nii saa Tampereen kaupanpäälliseks. Tai vaihtoehtosest minkä vaan färisen ämpärin.
ooo
Sauli Niinistö on meininkis tavata Vladimir Puuttinin kans. Ei o kuulemma mittän tabuaihei keskusteluis. On siis mahrollist et Sauli alottaa vaik tämmöttös: Kuinkas te krhm Vladja ootte meinannu järjestää noi seksuaalisten vähemmistöjen tasa-arvoasiat siäl Itä-Ukrainas minkä tulitte vallanneeks…
ooo
Ilmastonmuutokseen on yllättävii ikävii vaikutuksii tämän Enklannin Valioliikan suamalaismenestyjän tähren. Joulun maissa enklantilaisturistit lentää Suameen ja suamalaisturistit Enklantiin. Pukkii kattomaan kaik.
ooo
Aurinkopaletin Teemu Nyberg on lopettanu tanssimisen ja ruvennu nuahoojaks. Vanhast ammatist on sevverra hyätyy et Joutsenlammen mustan joutsenen puku passaa viäläkin tyäasuks.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa