Uutissi Turust 12.8.2019

Uutissi Turust. Uutistikkarina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Runoilia Heli Laaksonen on kunnostautunu kuvataiteilijana kans. Hän on tehny taului simmottos et on kuivannu jäneksen papanii uunis ja färjänny niit. Taulut on ihan siävii mut äijät toril sanos et antaa flikan thrä taului kunhan ei vaan ala pastillei tekemä.
ooo
Erkki Tuamioja on ehrottanu et Vasemmistoliitto ja Sosiaalidemokraatit vois yhristyy. Kuulin Weikkojen talon nurkil ehrotust kiitettävän. Nimeks passais kuulemma Suamen Kansan Demokraattinen Liitto.
ooo
Siin ei kai o mittän perää et Telia olis kääntyny Pentti Viherluodon perikunnan pualeen ja pyytäny et Puhelinlangat laulaa -kappala poistettais myynnist vanhentuneena.
ooo
Simmonen termi on ilmestyny sosiaalise meriassen ku ”setämies”. Tämä ei o mul täysin auennu mitä tämä tarkottaa mut sen olen käsittäny et tämä Marja Tyrni ja tämä Tyyne Loiri olis tätimiähii.
ooo
Ja loppuuv viäl veikkauspelien tuloksia.Tampereentien Prisman oikeanpuoleisen hedelmäpelikoneen oikea rivi tänään: appelsiini-appelsiini-kirsikka. Voitto-osuus on 2 euroa. Voittaja on yksinäinen mies Turun seudulta. Onnittelemme voittajaa.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa