Uutissi Turust 5.8.2019

Uutissi Turust. Uutisbunkkerina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Toyota on alkanu suunnittelema autoo mikä pystyis liikkumaan kuus ja jopa ajamaan koko kuun ympäri. Tiättäväst on Corolla merkkinen ja suunnittelu alko siit et rakennettiin takakonttiin passaava subwoofferi ja hommattiin karvanopat
ooo
Paitti et juur korvanappiini saamani tiaron mukaan kuutiimin vetäjäks on valittu Tommi Mäkinen joka meinaa johrattaa Toyotan koko matkan kuun ympäri paitti tiätty siin tapaukses ei jos sattuu matkal olemaaj joku kivi.
ooo
Antti Vahtera fileeras Kustavin Lohimarkkinoil kuus tuntii kirjolohta ilman taukoo. Hänel ehroteltiin monellaist vastaavaa keikkaa. Joku aktivisti oli kyselly et voisiks Antti hoitaa saman homman Kustavin pride-kulkueen yhteyres. Sillon tiätty ei käsiteltäs kirjolohta vaan sateenkaarirautuu.
ooo
Ruahosem Masakin täyttää 70 vuat täl viikol. Oli jo Tepin kans käyny Portsakoidis asuntoo kattomas mukku ei ollu parihuanei ni päättivät jatkaa keikkailemist.
ooo
Siäniaika on taas alkanu ja harrastajaporukois on kaikkest sosiaalisimmaks siäneks äänestetty whatsuppilovahvero.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa