Uutissi Turust 29.7.2019

Uutissi Turust. Uutisaurinkonpalvojana Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Ekonomi Karlssoni on sevverran suivaantunu tähän sosiaalisen merian vohkamiseen et hän on perustanu epäsosiaalisen merian. Haki vintilt vanhan Olivetin ja kirjottaa miälipiteet paperil. Sen paperin hän silppuaa ja hautaa marjapensaan juurel.
ooo
Urheilu. Ei kannata vähätellä niit estei mikkä nuaret naisjuaksijat joutuu ylittämä. Monet niistä on aitoja
ooo
Salos on keksitty hianovarane tapa vihjailla johtaval virkamiähel et sais olla pikkase rivakampi liikkeissäns. Siäl nimitettiin kaupunkijjohtaja Lauri Inna vuaren Unikeoks.
ooo
Ulkomailt. Honkongin levottomuuret on saane tamperelaiset varovaisiks. Tämä on merkittävästen lisänny asiakasmäärii Bilteemas.
ooo
Tiatokilpailukysymys. Mitä ero o suamalaisel sairahoitajal ja venäläisel tullimiähel. Vastaus: Suamalaist sairahoitaja eres pikkase harmitta ku on pitkät jonot.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa