Uutissi Turust 17.6.2019

Uutissi Turust. Uutisankeuttajana Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Jukolan viästin yhteyres arvuuteltiin et meniskö Suamel paremmin jos hallituksen sais muarostaa suunnistajat. Torettiin et suurt muutost nykyseen ei olis luvas. Luultavasten oltas eksyksis suurin osa ajast. Ja jälkeenpäin seliteltäis mahrottomasten. No, rahapulan vastaantulles vois tiätty ain pummata rastil.
ooo
Turun Sarjakuvakauppa joutus vesivahinkon kohteeks kun yläkerran suihku vuasi läpi katost. Suuri osa lehrist kärsis vahinkoi paitti Merten Korkeajännitykset, niil kun piäni kosteus vaan lisää autenttisuut.
ooo
Uuren hallituksen erustajil on jo isoi taksilaskui tullu vaik ei viäl ollu eres hallitus muarostettu. Ymmärrettävää, pitkät matkat oli ajeltava ratikkapysäkil et pääsi lehristötilaisuuteen näyttäytymä.
ooo
Simmonen uutuus on kehitetty ku puhuva pankkiautomaatti. Se osa yleisimmät fraasit monel kiälel. Turum murteinenki on kehitteil See huamauttais muummuas et tilis on kuiva mitäs siin naputtelet ja pinkooris on päin helvettii oleks pölliny tän kortin.
ooo
Ekonomi Karlssoni oli saanu sähköpostii misä sanottiin et “satunnaissotanta osui Teidän talouteenne”. Ja toren totta kun hän meni ulos kattoma ni autotalli oli pahanpäiväsest spreimaali kraffiteil sotattu.
ooo
terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa