Uutissi Turust 10.6.2019

Uutissi Turust. Uutisadlercreuzina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Tämä uus rinnehissi eli funikulaari on jonkun verran myähästelly aikataulustans. Pahimmillans 40 minuuttii eli samav verran ku juna pahimmillans Turku-Helsinki välil. Juha ehrottikin et alettais käyttämä nimityst Fundolino.
ooo
Eikettiasioi. Kun kuninkatar Elisabeth tahtoo poies kiusallisest tilanteest hän pyöräyttää salapitten vihkisormusta, turvamiähet osaa sillon toimia. Nyt tämän Trumpin vierailun jälkeen jouruttiin hänen sormest hoitamaan vakavaa hiärtymää
ooo
Turun yliopiston kuaro voitti kultamitalei Tampereen sävel -kisas. Järjestelyt oli olle erinomaset. Esimerkiks kun kuaro oli ilmottanu et he laulaa seuraavan teoksen pikkasen ylempää kun ennen ni koht jo juaksutettiin keittiötikkai paikal.
ooo
Jenni ja Sauli tuli mökil Naantalissen. Taas se iänikunen kitinä et kumpi pesee perunat ja kumpi kantaa vedet saunal.
ooo
Kansaivvälisel avaruusasemal aletaan ottaa turistei. Hintaluakka on 31 tuhatta euroo yä. Hinta voi tuntuu kovalt mut sihen sisältyy kontinentaaline aamiaine ja merinäköala.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa