Uutissi Turust 16.9.2019

Uutissi Turust. Uutisaamupuurona Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Sevverran oli pyhänseurus vaihtelevat sääolosuhteet et hetken näytti et Metsämäes piretään hevosen uittamisen Pohjoismairen mestaruuskilpaulut.
ooo
yks Koskiska Raunistulast minkä mää hyvin tunnen on hänkin kovi hualestunu ruakahävikist. Ostaa hän vaik kuimpal ruakaa jääkaappiin ni se aika pian häviää siält. Ja äijä vaal lihoo.
ooo
Tommi Läntiselt tiukattiin Selviytyjät ohjelmas et kuin se vaan vetää lonkkaa kum muut kantaa polttopuita. Tommi sanos et syvälle sydämeen sattuu.
ooo
Vähäjoest on löyretty ulosteperäsii pakteerei. Toimituksemme haastatteli tutkivaa laporanttii ja esitti tämän perinteisen kysymyksen et paskaaks täsä.
ooo
Livermooren laporatorio on valmistunu mailman kaikkest suurin, pualentoist metrin halkasijal varustettu linssi. Tuarlas kuulin kun kosmolokit sanos et ne tekijätyypit on ammattimaissi linssiin viilaajii.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa