Uutissi Turust 23.9.2019

Uutissi Turust. Uutisjarrupalana Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Tämä Oras on kylpyhuanekalusteiren tuatannos nimpal hyvin onnistunu et sen omistajat on pikkuvarakkai. Raumal sanotaanki et ne kuuluu niin sanottuihin suihkuseurapiireihi.
ooo
Tikkurila pualestans on kemianteollisuures ihan haka. See on ny palkannu ison joukon eläkkeel jäänei sm-liigan veskarei palvelukseens. Ain tarvitaan firmas simmosii tyypei kekkä osaa pitää maalinsa puhtaana
ooo
Tämä meiän uus pääministeri on osottautunu monipualiseks ehrotusten tekijäks. Nyt hän sanos et tarttis synnyttää yrityksiin pöhinää. Viime vuan hän sanos et tarttis yrittää synnytyksiin pöhinää.
ooo
Ekonomi Kaarlssoni katteli tyttärenpojan kans Teräsmiäs eläväkuvaa. Teräsmiäs hyäkkäs puhelinkoppiin ja vaihto vaattei ja hyppäs lentämä. Poika kysys et pappa mikä toi on. Karlssoni sanos et eksää tiara, Teräsmiäs. Poika sanos et kyl mää se tiärän mut mikä toi tommonen koppi on?
ooo
Muumit on laajentamas ja valtaa maailmallens uusii aluei Kailon saarelt. Tiättävästen kansaivvälisii pakottei jo harkitaan.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!