Uutissi Turust 23.9.2019

Uutissi Turust. Uutisjarrupalana Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Tämä Oras on kylpyhuanekalusteiren tuatannos nimpal hyvin onnistunu et sen omistajat on pikkuvarakkai. Raumal sanotaanki et ne kuuluu niin sanottuihin suihkuseurapiireihi.
ooo
Tikkurila pualestans on kemianteollisuures ihan haka. See on ny palkannu ison joukon eläkkeel jäänei sm-liigan veskarei palvelukseens. Ain tarvitaan firmas simmosii tyypei kekkä osaa pitää maalinsa puhtaana
ooo
Tämä meiän uus pääministeri on osottautunu monipualiseks ehrotusten tekijäks. Nyt hän sanos et tarttis synnyttää yrityksiin pöhinää. Viime vuan hän sanos et tarttis yrittää synnytyksiin pöhinää.
ooo
Ekonomi Kaarlssoni katteli tyttärenpojan kans Teräsmiäs eläväkuvaa. Teräsmiäs hyäkkäs puhelinkoppiin ja vaihto vaattei ja hyppäs lentämä. Poika kysys et pappa mikä toi on. Karlssoni sanos et eksää tiara, Teräsmiäs. Poika sanos et kyl mää se tiärän mut mikä toi tommonen koppi on?
ooo
Muumit on laajentamas ja valtaa maailmallens uusii aluei Kailon saarelt. Tiättävästen kansaivvälisii pakottei jo harkitaan.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa