Uutissi Turust 30.9.2019

Uutissi Turust. Uutisaritmeetikkona Vähä Herikklä morjens.
ooo
Saunomisen maailmanennätyskilpailut lakkautettiin muutama vuas takaperin epäinhimillisyyren tähren. Nyt näyttää et lajin pariin on palattu Qataris.
ooo
Joku tyyppi on ehrottanu et tarttis määrätä katto sil et kuimpal ihminen saa Suames omistaa. Sosialiremokraatit on osottane sevverran kannatust asial et heiräm miälest on perinteisest tärkiää et katto on korkial.
ooo
Polisitten kiälitaitovaatimukset ollan meininkis säilyttä ennallas. Aikasemmi levis tiato minkä mukkan polisitte olis tarvinnu osata ruatti mikä herätti ala ammattiliitos vastustust. Esimerkiks torettiin et on kohtutont vaati et poliisi muistais kummottos sanotan stop ruattiks.
ooo
Uures tutkimukses o saatu selvil et hirvikärpäne voi aiheutta virustauri mikä voi tarttu metsästäjisse. Oireist tiäretä sevverra et tartunna saanu alka suurennella saavutuksias ja henkitys alka haista konjakilt.
ooo
Suamen Punasen Ristin Turun osaston verenluavutuspisteeseen on saatu lahjotuksena uus telkkari. Sen verran tiäretään et siin on plasmanäyttö.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa