Uutissi Turust 9.5.2017

Uutissi Turust. Uutisleijonana Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Hati on kovin formuloist innostunu ja hänen suasikki on tämä Valtteri kenen kilpailunumero on 77. Hati on meininkis kerätä Rettikin vanhoist tyäntekijöist hänel oikke fan klupinkin minkä nimeks tiätty laitetaan Klubi 77.
ooo
Samanen formulakuski oli kuulemma ollu pikkasen hajamiälinej ja meinannu voitonhuumas jättää kypärän haastattelupisteel. Mekaanikot huusi onneks et muista Valtteri pottas.
ooo
Ranskas on valittu uus presirentti ja alotettu jääkiakkokisat. Ranska voitti molemmis tapauksis ja molemmis tapauksis suamalaisten ansiost. Jääkiakkojoukkue nouratti Aurinkokuninkas Tamin perintei ja Macroni otti oppii Paavo Väyrysest, kesustalaisen kannattaa perustaa oma kansanliike kun pyrkii presirentiks.
ooo
Tämä Macroni nauttis silmin nähden vaalikamppailust Marine Le Penin kans. Sai kerrankin sanoo vastaan ittettäns vanhemmal naisel.
ooo
Maastopaloi on syttyny taas ja palokunnil kiirus. Syttymissyy tänä keväänä tosin mont kertaa se et on tehty nuatio kun on koitettu lämmitellä.
ooo
Terve siv vaa

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/321787486?secret_token=s-xjtwU” params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa