Uutissi Turust 15.5.2017

Uutissi Turust. Uutisveskarina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Turun tullis on koulutettu ensmänen nuuskakoira. Koulutukses meni kaik hyvin paitti see oli onkelmallis et se nuuska ei aluks millään pysyny sen koiran huulis sil kun on aika kappiat ikenet.
ooo
Ekonomi Karlssoni oli antanu pojallens rahaa et se vois ostaa mammallens jonkun kivan äitienpäivälahjan. Poika oli ostanu sil mopoauton koristevanteet. Mikkä mamma oli hänel lahjottanu saman tiän. Jo kävi tuuri oli poika sanonu.
ooo
Turku vahvistaa asematans eläväkuvakaupunkina. Seuraavaks on tiättävästen Blue lagoon eli sininen laguuni eläväkuvan jatko-osa on tarkotus kuvata Littoistenjärvel.
ooo
Denniksen ravintolaan on tulos uuret yrittäjät muummuas Ilves-ikoni Raimo Raipe Helminen on porukas mukana. Turun elintarvikevalvonta on varpaisillans: mustamakkarapitsaa ei sais listalle tulla kumminka.
ooo
Kyberhyäkkäys on iskeny jo 150een maahan. Se jumittaa tiatokoneet. Yks Koskinen Raunistulast minkä mää hyvin tunnen sanos et hänelt se oli jumittanu jopa klapikoneen.
ooo
Terve siv vaa

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/322681300?secret_token=s-4Z6j4″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa