Uutissi Turust 22.5.2017

Uutissi Turust. Uutisraparperina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Alihankinnoi teetetään nykyäs joka alal. Esimerkiks paatteihin tehrään sisustukset alihankkijal eli sisustusfirmal ja tämä teettää seuraavaks huanekalut alihankkijal eli kalustusyhtiöl . Eikä täsä viäl kaik. Olli Mannil on kuulemma viäl erikses simmonen ku pöytälaatikkoyhtiö.
ooo
Paavi oli Roomas käyny lähiös tavallisten ihmisten kotona siunaamas ja jakamas rukousnauhoi. Ei hän tiätty niitä ovikelloi soittanu misä luki et ei mainoksii.
ooo
Turkulaine Husson alusvaateliike on toiminu menestyksel jo 80 vuaren ajan. Yrittäjä sanos et saatu tuatto on kyl laitettu äkkii liiveihi.
ooo
Halikonlahrel on suasittu lintutorni mut nysse oli koitettu polttaa. Epäilykset kohristuu yhteen tamperelaiseen lintuponkariin ketä oli kehunu et tuli mikä tuli ni hän koittaa saara palokärjen houkutelluks paikal.
ooo
Sedu Koskinen on Turun päättäjien suasios ja sai luvan puunkaatoon Samppalinnammäes vaik Osuuskaupal ei lupaa annettu. Täsä tairettiin testata et kummal on enemmäv vaikutusvaltaa S etukortil vai kokoomuksej jäsenkortil.
ooo
Terve siv vaa

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/323963287?secret_token=s-orC4X” params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa