Uutissi Turust 9.3.2020

Uutissi Turust. Uutisvirolokina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Italian Lompardias on toteutettu simmonen koronakaranteeni mikä vois hyvinkin olla ookoo monen suamalaisen miälest. Se on simmonen et kotto ei sais poistuu mut vastapainost alkaa hanast tulema punaviinii.
ooo
Turun Paikallinen Palloseura on näis karanteeniiasiois ollu erelläkävijä. Aika taval on jo ennen kohun alkamis pelattu tyhjil katsomoil.
ooo
Täst maaherra Pontius Pilatuksest on sanottu pal pahoi asioi. Totuuren nimes on kumminkin muistettava et käsihykienias hän oli ihan erelläkävijä.
ooo
Tampereen uus jääkiakkoareena saa nimeksens Uros Live. Tämä sen tähren et nimi Naaras Live oli jo varattu turkulaisen Showtime -ravintolan aputoiminimeks.
ooo
Kaupan suururitysten suarittama niin sanottu hintojen halpuuttamine on koskenu koko kaupan kulurakennetta paitti ei tiätystenkä ylimmän johron palkoi ja poonuksii. Yhtiöiren halltuksen suunnalt rauhotellaan et päivvastoin kyl hee on koittane näis asois toimi niin halpamaisest ku suinkim mahrollist.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa