Uutissi Turust 2.3.2020

Uutissi Turust. Uutismankkarina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Turun Tyksis on varauruttu koronassen kans kovin. Pääasialline hoito on ruakavalio. Sairastuneil annetaan pääasias pitsaa. See on ainut ruaka minkä voi tyäntää oven alta.
ooo
Linruusi oli kuullu et Kiinast on tavallinen käsidesi päässy loppumaan, mut siäl on kehitetetty samas tarkotukses toimiva ihofäri. Sitä sanotaan desimaaliks. Ainut huano puali ainees on see, et siit tulee kämmeniin piänii täplii. Niit sanota desimaalipilkuiks.
ooo
Sevverran on vaikutuksii koronaviruksel talouteenki et viime viikol rarion Pörssipäivä ohjelma peruutettij ja tilal soitetti harrasta musiikkii.
ooo
Turun lähijunil on suunnitteil asemat Paimiossen ja Piikkiössen. Mut ei Littoisiin. Tämä sentähren et kun tiäretään et Lenin aikanas nousi junast Littoisis. Halutaav varmistaa ettei hän pääse takas.
ooo
Sevverran törkyst alapään juttuu on kuultu Amerikan nykysen presirentin taholt et demokraatit tahtoo Bideen hänen tilal.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!