Uutissi Turust 2.3.2020

Uutissi Turust. Uutismankkarina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Turun Tyksis on varauruttu koronassen kans kovin. Pääasialline hoito on ruakavalio. Sairastuneil annetaan pääasias pitsaa. See on ainut ruaka minkä voi tyäntää oven alta.
ooo
Linruusi oli kuullu et Kiinast on tavallinen käsidesi päässy loppumaan, mut siäl on kehitetetty samas tarkotukses toimiva ihofäri. Sitä sanotaan desimaaliks. Ainut huano puali ainees on see, et siit tulee kämmeniin piänii täplii. Niit sanota desimaalipilkuiks.
ooo
Sevverran on vaikutuksii koronaviruksel talouteenki et viime viikol rarion Pörssipäivä ohjelma peruutettij ja tilal soitetti harrasta musiikkii.
ooo
Turun lähijunil on suunnitteil asemat Paimiossen ja Piikkiössen. Mut ei Littoisiin. Tämä sentähren et kun tiäretään et Lenin aikanas nousi junast Littoisis. Halutaav varmistaa ettei hän pääse takas.
ooo
Sevverran törkyst alapään juttuu on kuultu Amerikan nykysen presirentin taholt et demokraatit tahtoo Bideen hänen tilal.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa