Uutissi Turust 24.2.2020

Uutissi Turust. Uutisambivalenttina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Yhrel kiakkotyypil oli musta silmä. Väärinkäsityksen tähren. Oli bussiin ostettu evääks kilokaupal hyvii ruatsalaisii keksei, sovittiin et kaik maksaa niist 5 e. Tyypil ei ollu rahaa mukana ja meni vast parin päivän pääst pukukopil ja huusi ovel: tulin nyt antamaan Lo-vitosta!
ooo
Ulkoministeri Haaviston kostonhimosuurest virkamiähen suunta on esitetty epäilyksi. Sergio Leone olis ehkä voinu täst aiheest ohjata vihertävähenkisen elokuvan Tuuliharppukostaja.
ooo
Tutkija Kaj Myrberg kertos Turun Sanomas et Itämerel on käynnis Hullut päivät -ilmiö: Tanskan salmis on ruuhkaa nimpal et ei pääse vanhat vesimassat ulos. Ensin luulin et hän tarkotti sitä kuimpal muavikassei meres on nähty.
ooo
Ekonomi Karlssonil oli päässy hiihtolomaviikko ryähähtämään kupin ottamisen pualel. Hän sanos aamul et nyt kyl lomatunto kolkuttaa.
ooo
Yks Juha kenet mää hyvin tunnen käy pal syämäs Pernon grillil. Hän sanos et hän suasii trendikkääst lähiöruakaa.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa