Uutissi Turust 24.2.2020

Uutissi Turust. Uutisambivalenttina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Yhrel kiakkotyypil oli musta silmä. Väärinkäsityksen tähren. Oli bussiin ostettu evääks kilokaupal hyvii ruatsalaisii keksei, sovittiin et kaik maksaa niist 5 e. Tyypil ei ollu rahaa mukana ja meni vast parin päivän pääst pukukopil ja huusi ovel: tulin nyt antamaan Lo-vitosta!
ooo
Ulkoministeri Haaviston kostonhimosuurest virkamiähen suunta on esitetty epäilyksi. Sergio Leone olis ehkä voinu täst aiheest ohjata vihertävähenkisen elokuvan Tuuliharppukostaja.
ooo
Tutkija Kaj Myrberg kertos Turun Sanomas et Itämerel on käynnis Hullut päivät -ilmiö: Tanskan salmis on ruuhkaa nimpal et ei pääse vanhat vesimassat ulos. Ensin luulin et hän tarkotti sitä kuimpal muavikassei meres on nähty.
ooo
Ekonomi Karlssonil oli päässy hiihtolomaviikko ryähähtämään kupin ottamisen pualel. Hän sanos aamul et nyt kyl lomatunto kolkuttaa.
ooo
Yks Juha kenet mää hyvin tunnen käy pal syämäs Pernon grillil. Hän sanos et hän suasii trendikkääst lähiöruakaa.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!