Uutissi Turust 17.2.2020

Uutissi Turust. Uutislandroverina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Journalistiliitol saatiin tyäehtosopimus. Se sisältää 7 tuntii palkallist koulutusta. Nyk kun Hesari osti tamperelaisen Aamulehren on Aamulehti päättäny käyttää nämät tunnit järjestämäl opetusseminaarit “Pläägät fuduissa rotvallin reunalla” ja “Kliffaa nääs”.
ooo
Digitalisaatio pakkaa tyäntymä joka paikkaan. Jos siit osattais leikata joku pala poies ni kysymykses olis robotomia.
ooo
Mehiläises on yks nimpal vakavamiälinen erikoislääkäri et tyäkaverit sano sitä jurologiks.
ooo
On moitittu et ei olis armeijas tarpeeks motivoivii ja hauskoi osioi. Sain simmosen irean et olis kiva jos seuraavaks siviiliil lähteväl ikäluakil järjestettäis vanhojen tanssit.
ooo
Ja kun ireoimaan alettiin ni ehkä varuskunnan keittiö vois valmistaa päivän kunniaks juhlaruuan minkä pääraaka-aine olis aamukampasimpukka.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!