Uutissi Turust 10.2.2020

Uutissi Turust. Uutisarbuusina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Kurinpito kouluis on välttämätöj juttu tiätystenki. Niinki oli käyny et ekonomi Karlssonin poika oli saanu tunnij jälki-istuntoo. Syynä oli ollu opetusministerin siteeraamine.
ooo
Risteilyfirmat houkuttelee asiakkai monellaisil ohjelmil ja vapaa-ajan aktiviteeteil. Huamasin et yks yhtiö oli kyl netis uusinu sen tekstin misä kehuttiin et harrastetilois on pal mahrollisuuksii on muummuas pöytätennist ja koronaa.
ooo
Terrafame niminen firma on tehny aikasemmin nikkelii ja sinkkii mut nys se sai luvan valmistaa atoomivoimaloiol polttoainetta. Toimitusjohtaja sanos et mun täytyy ajatella uraani.
ooo
Poris oli ammuttu kuus laukaust ja poliisi otti kiinni kuus epäiltyy henkilöö. Johtolankat viittas sihen et olis harrastettu porilaist rulettii. Misä toimitaan simmottos et kuurestilaukeava pyssy larataan kuurella patruunalla.
ooo
Niinkin ilkiöi ihmissi on olemas et nee kiusaa pysäköinnivvalvojii. Hee on ottane simmosen tavan et irrottaa ain tuulilasinpyyhkijät ku parkkeeraa johonki.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa