Uutissi Turust 10.2.2020

Uutissi Turust. Uutisarbuusina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Kurinpito kouluis on välttämätöj juttu tiätystenki. Niinki oli käyny et ekonomi Karlssonin poika oli saanu tunnij jälki-istuntoo. Syynä oli ollu opetusministerin siteeraamine.
ooo
Risteilyfirmat houkuttelee asiakkai monellaisil ohjelmil ja vapaa-ajan aktiviteeteil. Huamasin et yks yhtiö oli kyl netis uusinu sen tekstin misä kehuttiin et harrastetilois on pal mahrollisuuksii on muummuas pöytätennist ja koronaa.
ooo
Terrafame niminen firma on tehny aikasemmin nikkelii ja sinkkii mut nys se sai luvan valmistaa atoomivoimaloiol polttoainetta. Toimitusjohtaja sanos et mun täytyy ajatella uraani.
ooo
Poris oli ammuttu kuus laukaust ja poliisi otti kiinni kuus epäiltyy henkilöö. Johtolankat viittas sihen et olis harrastettu porilaist rulettii. Misä toimitaan simmottos et kuurestilaukeava pyssy larataan kuurella patruunalla.
ooo
Niinkin ilkiöi ihmissi on olemas et nee kiusaa pysäköinnivvalvojii. Hee on ottane simmosen tavan et irrottaa ain tuulilasinpyyhkijät ku parkkeeraa johonki.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!