Uutissi Turust 3.2.2020

Uutissi Turust. Uutisromantikkona Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Suuren huumeoikeurenkäynnin yhteyres on käyny ilmi et moni suamalaine julkkis on alottanu nenänvalkasukuurin. Ikävä vaan pelkästäns nenän sisäpualelt.
ooo
Kuulin että Kuopioon on perustettu yhristetty pieneläinklinikka ja puutarha-alan yritys. Mainos: hauvan hoiossa myö ollaan parhaimmillaan
ooo
Turun kaupunkinjohron on tarkotus viarailla isol porukal Cannesissa pirettäväs seminaaris. Niil ketä ei ossa ranskaa opastetaan täsä et Cannesissa lausutaan alkukiälel ”Kännissä”.
ooo
Poliisitten kiälitairon tarpellisuurest on puhuttu. Kerran näin ku poliisi raahas jotta ulkomaankiälist äijä maijan ovest sisäl ja se äijä huusi kovin et I kill You! Mihen poliisi et ai kiljuu sitä o juatu, sen kyl huama. Oli kiälitaito kohrallans.
ooo
Ugis oli joku voittanu lotos 10 miljoonaa. Täst on onniteltu ja oltu miälissäns muual paitti Loimaal misä on pähährelty et noi nyt on tommossi sualarahoi.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa