Uutissi Turust 3.2.2020

Uutissi Turust. Uutisromantikkona Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Suuren huumeoikeurenkäynnin yhteyres on käyny ilmi et moni suamalaine julkkis on alottanu nenänvalkasukuurin. Ikävä vaan pelkästäns nenän sisäpualelt.
ooo
Kuulin että Kuopioon on perustettu yhristetty pieneläinklinikka ja puutarha-alan yritys. Mainos: hauvan hoiossa myö ollaan parhaimmillaan
ooo
Turun kaupunkinjohron on tarkotus viarailla isol porukal Cannesissa pirettäväs seminaaris. Niil ketä ei ossa ranskaa opastetaan täsä et Cannesissa lausutaan alkukiälel ”Kännissä”.
ooo
Poliisitten kiälitairon tarpellisuurest on puhuttu. Kerran näin ku poliisi raahas jotta ulkomaankiälist äijä maijan ovest sisäl ja se äijä huusi kovin et I kill You! Mihen poliisi et ai kiljuu sitä o juatu, sen kyl huama. Oli kiälitaito kohrallans.
ooo
Ugis oli joku voittanu lotos 10 miljoonaa. Täst on onniteltu ja oltu miälissäns muual paitti Loimaal misä on pähährelty et noi nyt on tommossi sualarahoi.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!