Uutissi Turust 16.3.2020

Uutissi Turust. Uutiskaranteenina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Ei jääny Turun kaupunki toimettomaks kun epiremia iski. Jo heti alkuviikost päätettiin viruksen etenemine Kakolanmäel estä. Funikulaari pysäytetti.
ooo
Moskovas nähtiin historialline näytelmä ku duuma käytännös huusi Vladimir Puuttinin tsaariks. Muu maailma huusi pääasias kauhust.
ooo
Uusii päivityksii klassikkoelokuvist tehrään. Simmonenkin on valmisteil mikä kertoo Lähi-Idän vehnäpeltoi korjuuaikaan kiärtäväst komiast muukalaisest. Leffan nimi on Bulgurin valssi.
ooo
Yks Arska oli pannu merkil et pakuriteen juaminen on otettu Pohjois Savon sairaanhoitopiiris kääpä hoito -suasituksen piiriin.
ooo
Presirentti Trumppi oli käyny koronatesteis. Hoitaja oli sattunu olema demokraattipualueen kannattaja ja antanu vastauksen suaralt kärelt: mikä pahan tappais.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!