Uutissi Turust 16.3.2020

Uutissi Turust. Uutiskaranteenina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Ei jääny Turun kaupunki toimettomaks kun epiremia iski. Jo heti alkuviikost päätettiin viruksen etenemine Kakolanmäel estä. Funikulaari pysäytetti.
ooo
Moskovas nähtiin historialline näytelmä ku duuma käytännös huusi Vladimir Puuttinin tsaariks. Muu maailma huusi pääasias kauhust.
ooo
Uusii päivityksii klassikkoelokuvist tehrään. Simmonenkin on valmisteil mikä kertoo Lähi-Idän vehnäpeltoi korjuuaikaan kiärtäväst komiast muukalaisest. Leffan nimi on Bulgurin valssi.
ooo
Yks Arska oli pannu merkil et pakuriteen juaminen on otettu Pohjois Savon sairaanhoitopiiris kääpä hoito -suasituksen piiriin.
ooo
Presirentti Trumppi oli käyny koronatesteis. Hoitaja oli sattunu olema demokraattipualueen kannattaja ja antanu vastauksen suaralt kärelt: mikä pahan tappais.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa