Uutissi Turust 23.3.2020

Uutissi Turust. Uutisriskiryhmäläisenä Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Turun kaupunkinvaltuusto ei täsä tilantees saa kokoontu. Ei voira esimerkiks kokoontuu päättämä et ei päätetä ratikast mittä eikä muitaka päättämättäjättämispäätöksi. On pakko olla päättämättä etänä.
ooo
Ekonomi Karlssoni perusti reippaana miähenä osakesäästötilin tammikuun alus ja osti sen piukkaan Finnairin osakkei. Sanos et sentähren kun tykkää lentämisest. Nyt hän sanos et onkin pari kertaa jo lentäny. Ensin takapualellens ja sit seljällens.
ooo
Speis Eks nimisen firman yksityisest rahotettu raketti on jo toukokuus viämäs kaks astronauttii kansaivvälisel avaruusasemal. Luannollisest on selvää et hee joutuu orottamaan kaks viikkoo aseman ulkopualel karanteenise ennenku päästetä sisäl.
ooo
Telkkarist on urheilutarjonta vähis. Tunnen yhren kaarinalaisen tyypin kenel on vhs vireol pöytätenniksen piirinmestaruuskisojev välierä vuarelt 1978. Oli tarjonnu teeveekakkosel ja oli kijuen ostettu.
ooo
Keittiömestaritten miälest parhaat ruakalajit pikkasen polttelee kiälen pääl. Piparjuurikin niin.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa