Uutissi Turust 23.3.2020

Uutissi Turust. Uutisriskiryhmäläisenä Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Turun kaupunkinvaltuusto ei täsä tilantees saa kokoontu. Ei voira esimerkiks kokoontuu päättämä et ei päätetä ratikast mittä eikä muitaka päättämättäjättämispäätöksi. On pakko olla päättämättä etänä.
ooo
Ekonomi Karlssoni perusti reippaana miähenä osakesäästötilin tammikuun alus ja osti sen piukkaan Finnairin osakkei. Sanos et sentähren kun tykkää lentämisest. Nyt hän sanos et onkin pari kertaa jo lentäny. Ensin takapualellens ja sit seljällens.
ooo
Speis Eks nimisen firman yksityisest rahotettu raketti on jo toukokuus viämäs kaks astronauttii kansaivvälisel avaruusasemal. Luannollisest on selvää et hee joutuu orottamaan kaks viikkoo aseman ulkopualel karanteenise ennenku päästetä sisäl.
ooo
Telkkarist on urheilutarjonta vähis. Tunnen yhren kaarinalaisen tyypin kenel on vhs vireol pöytätenniksen piirinmestaruuskisojev välierä vuarelt 1978. Oli tarjonnu teeveekakkosel ja oli kijuen ostettu.
ooo
Keittiömestaritten miälest parhaat ruakalajit pikkasen polttelee kiälen pääl. Piparjuurikin niin.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!