Uutissi Turust 30.3.2020

Uutissi Turust. Uutisrajavartijana Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Juha oli huamannu et joku suksivoidetehdas on alkanut valmistaa käsidesii. Jos se on sama ku Suamen hiihtomaajoukkueel ni on pakko toivo et ei tuatteen käyttäjillä ote lipsu
ooo
Optimistitten ja pessimistitten eroi on taas listattu. Optimistit sanoo et sikkun tämä epiremia tokenee ni mennään paariin. Pessimistit sanoo et ei sit o paarei enä.
ooo
Valtioneuvoston kanslia on tehokas tiarottaja. Nyt oli meiän ilmalämpöpumppukin saanu tekstiviästin misä korostettiin et Uudenmaan raja on kiinni. Kävin viäl tarkistamas et pultit on hyvin kiinni niin et ei se vahinkossakan pääse karkama irti seinäst.
ooo
Urheiluu. Kun Tokion olympiakisat peruttiin 1940, järjestelyvastuu annettii Helsinkil. Vink vink. Ja kun Helsinki kerran on karanteenis ni jonos on erellinen pääkaupunki. Vink vink.
ooo
Musiikkitaloo ehrotetaan rakennettavaks Itsenäisyyrenpuistoon. Päätös tehrään simmosena ajankohtana et ei o yllätys et kustannusarvio kasvaa eksponentiaalisest.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!