Uutissi Turust 6.4.2020

Uutissi Turust. Uutispuikkarina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Simmonen kopla kai on perustettu ku Soldiers of Åbo. Tyypit ajelee Turun keskustas ja kyttää näkyyks liikkeel uusmaalaisen näkösii ihmisii
ooo
Joku ranskalainen eläväkuvaohjaaja on tehny teoksen mikä kertoo nimpal köyhäst nuarikost et sen oli tehtävä hääpuku koiran nahkast. Morsian pukeutui Mustiin
ooo
Hati ketä on 70:n korvis on pikkasen tulkinnu rajotuksii. Ei saa tavata ystävii, mut muit ihmisi saa kai trehvata. Uurenmaan rajaa ei saa ylittää, mut jos moottoritiän tunneli osuu kohdal, nii kai voi alittaa. Ja jos määrätä ulkonaliikkumiskialto ni ulkona saa kai olla, kunhan ei liiku.
ooo
Tiäteenalojen yhteistyä on uures tilantees tarpeellist. Simmosenkin kuulin et estologit ja virologit on käynnistäne yhteishankkeem minkä tavote on on virusten estottoman leviämisen esto Viros.
ooo
Tähret ja avaruus tiäsi kerto et Marssissen voiraan rakentaa petonissi taloi misä sireaineena on astronautitten pissaa. Jos ei olis planeetal ennestäns nime ni sen vois kasta Ureanukseks.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!