Uutissi Turust 14.4.2020


Uutissi Turust. Uutisropottina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Piäni ote uusimmast raamatunkäännöksest: Tapahtus niinä päivinä et opetuslapset kaahaili Kapernaumin kuoppasta tiätä tila-autollans. Huojunnan estäjä löi pohja. Takapenkilt huurelti: ”Juudas! Iskari otti!”
ooo
Yks pualituttu lvi-tarvikkeiden kauppias kertos et wc-istuimien kauppa on siin miäles helppoo et sen istuinosan päällisest ei ei yleensä tul mittään sanomist. Sanos et kyl kakka kantensa valitsee.
ooo
Poris on nuariso kapinoittenu poliisei vastaan kovin mihen on tarkotus reakoira ankarastikki. Etäisyyren pitämisen tähren on poliisi tilannu tarkotukseen parttian yli kahren metrin mittasi pampui.
ooo
Opettajanki hommis ollu Hati tiäsi et joku vuas takaperi piretti Turus suamenkiält opiskelleitten ulkomaalaisten kulttuurintuntemustesti. Kiäli oli opittu oikke hyvi, mutt erikoissapuskois oli opettelemist. Oli laitettu näytteil kaks pääsiäisruakaa; mämmi ja pasha. Kysyttiin kumpi on kumpi. Kaik vastas väärin.
ooo
Simmonen höperöhköjen salaliittoteoria on olemas et viis gee verkko levittäis koronavirust. Siin ei o mittän perää eikä varsinkan siinä et DNA Rajaton laskuttais tartutuspalvelust 34,90 kuus. Varmuurev vuaks tosin pelkästäns prepaidina.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!