Uutissi Turust 20.4.2020

Uutissi Turust. Uutisundulaattina Vähä Heikkilä morjens.
oooo
Nämät sisäilmaonkelmat on aiv vaan yleisemppi ja moni niist kärsii kovi. Määkin tunnen yhren kreikkalaisen filologian opiskelijan ketä on kiältäytyny altistumisen tähren tenttaamast Homerosta.
ooo
Uuremmaan rajat on auki ja riamastuneet pääkaupunkilaiset ryntäilee ulos. Torettiin simmonenki et jos jos Helsinkin seurul joku nyt töppäilee niin kysymykses on niin sanottu vapaan uusmaalaisen munaus
ooo
Vuaden luantokirjat raati on torennu et metsäkanalinnuis ei o tehty juur ollenkan kaunokirjallisuutta. Vaik kannattais kyl, simmottos vois syntyä hyvinkin sytyttävä pyyromaani
ooo
Keskustan kansanerustaja Mikko Kärnä on ehrottanu et presirentti valittais vaan kahreks vuareks kerrallans. Tämä oliskin sopiva jakso. Ensmänen vuasi menis opetelles ja toisen vois olla rampana ankkana.
ooo
Päivän sivistyssana. Kaikkest ihmisystävällisin eläin on filantilooppi.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!