Uutissi Turust 27.4.2020

Uutissi Turust. Uutiskoronerina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Huutokauppakeisari Palsammäki on luvannu maksa takas Busines Finlandilt saadun tuen. Jos on fiksu yhtään ni ainakin isomman osan maksaa rahan asemast arvoesineil, nimmareil varustetuil kaffepannuil
ooo
Öljyn hinta on romahtanu. Amerikas see on kuulemma nyn niin halpaa että jos ostaa tankillisen naftaa niin saa auton kaupan pääl.
ooo
Yks vahtolainen lampuri oli sevverran töppäilly et hän joutuu olemaan yän yli lampolas. Hän sanos et on ollu laumasuojassa
ooo
Yks pualituttu yrittäjä pualestans jaksaa olla optimisti. Hän sanos et hankkiutuu nyt jo valmiiks aukioil paikoil silt varalt et joku alkaa jakaa helikopterirahaa.
ooo
Urheilu-uutissi. Mikael Agricolan aikasis nyrkkeilyn vanhois sääntökirjois oli erilaiset nimet ottelupaikoil. Se narujen kans eristetty tila oli nimeltäns hakkuualue.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!