Uutissi Turust 4.5.2020

Uutissi Turust. Uutisrumpalina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Vappuki oli ja meni. Opiskelijoitten erustaja arveli rariohaastattelus ett tämän vuaren Vappu muistetaan siit, ett Korona-viruksen takia ei saatu kokoontuu juhlima. Hati oli sitä miältä, et monen kohral tämä voi olla ainut opiskeluajan Vappu, mist eres vähä jottan muisteta.
ooo
Lintujem matkimine on taitolaji. Yks tuttava lintumiäs sanos et ruisrääkän äänen imitoimine on yks kaikkest helpoimpi. Ei tartte muuta ku syärä suuri määrä ruisleipä. Ja sit vaan orottaa.
ooo
Tampereel on polkupyäräily lisääntyny huamattavasten sejjälken ku uutisis oli et koronavirus ei yleensä tartu pinnoista.
ooo
Yhren raisiolaisen vanhemman konstaapelin poika on kirjottanu novellin lapsuusmuistoistans. Novellin nimi on Siihen aikaan kun isä pampun osti.
ooo
Pualituttu optikko on selvittäny harmaakaihin etenemisvauhtii. Hän sanos et hänen tutkimusten perusteel se kasvaa ihan silmissä.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!