Uutissi Turust 4.5.2020

Uutissi Turust. Uutisrumpalina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Vappuki oli ja meni. Opiskelijoitten erustaja arveli rariohaastattelus ett tämän vuaren Vappu muistetaan siit, ett Korona-viruksen takia ei saatu kokoontuu juhlima. Hati oli sitä miältä, et monen kohral tämä voi olla ainut opiskeluajan Vappu, mist eres vähä jottan muisteta.
ooo
Lintujem matkimine on taitolaji. Yks tuttava lintumiäs sanos et ruisrääkän äänen imitoimine on yks kaikkest helpoimpi. Ei tartte muuta ku syärä suuri määrä ruisleipä. Ja sit vaan orottaa.
ooo
Tampereel on polkupyäräily lisääntyny huamattavasten sejjälken ku uutisis oli et koronavirus ei yleensä tartu pinnoista.
ooo
Yhren raisiolaisen vanhemman konstaapelin poika on kirjottanu novellin lapsuusmuistoistans. Novellin nimi on Siihen aikaan kun isä pampun osti.
ooo
Pualituttu optikko on selvittäny harmaakaihin etenemisvauhtii. Hän sanos et hänen tutkimusten perusteel se kasvaa ihan silmissä.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa