Uutissi Turust 11.5.2020

Uutissi Turust. Uutisportterina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Yks pualituttu kasvitiäteilijä on erikoistunu tutkimaa aikasin toukokuus kukkivii lehtokasvei. Siin hän on tosi hyvä mut huumorii ei ymmärrä juur yhtä. Hän sanoskin et hän on simmonen kevättosikko.
ooo
Lehres oli et Tom Cruise lähetetä avaruuteen. Jutus ei ihme kyllä mainittu et tapahtuuks tämä yleisön pyynnöst.
ooo
Tota kovin uhotaan et ei tämän pandemian jälkeen enää mikään o entiselläns. Edes perunamuhennos ei o koskaan enä muusi normaali.
ooo
Väliamerikas on innostuttu henkisist kilpailuist jopa niin pal et juhlitaan voittoi julkisest. Mexico Cityssä riamuittiin ku heiän maajoukkue oli ottanut kultaa oikeinkirjoituksen mm-kisoissa? Huurettiin et: Tortilla tavataan!
ooo
Ravit päästään taas alottama mut erityisjärjestelyjen tähren ei tarvita ens alkuun maalikameraa. Määräysten tähren on maaliin tultava vähintään kahren metrin välein.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!