Uutissi Turust 11.5.2020

Uutissi Turust. Uutisportterina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Yks pualituttu kasvitiäteilijä on erikoistunu tutkimaa aikasin toukokuus kukkivii lehtokasvei. Siin hän on tosi hyvä mut huumorii ei ymmärrä juur yhtä. Hän sanoskin et hän on simmonen kevättosikko.
ooo
Lehres oli et Tom Cruise lähetetä avaruuteen. Jutus ei ihme kyllä mainittu et tapahtuuks tämä yleisön pyynnöst.
ooo
Tota kovin uhotaan et ei tämän pandemian jälkeen enää mikään o entiselläns. Edes perunamuhennos ei o koskaan enä muusi normaali.
ooo
Väliamerikas on innostuttu henkisist kilpailuist jopa niin pal et juhlitaan voittoi julkisest. Mexico Cityssä riamuittiin ku heiän maajoukkue oli ottanut kultaa oikeinkirjoituksen mm-kisoissa? Huurettiin et: Tortilla tavataan!
ooo
Ravit päästään taas alottama mut erityisjärjestelyjen tähren ei tarvita ens alkuun maalikameraa. Määräysten tähren on maaliin tultava vähintään kahren metrin välein.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa