Uutissi Turust 18.5.2020

Uutissi Turust. Uutisfintiaanina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Yht pualituttuu taksikuskii sanotaan Soininvaaraks vaik ei hän o sen nimine. Lempinimi johtuu siit et hän liikennevalois suasii ain vanhaa vihreetä.
ooo
Uus tiäliikennelaki määrää et jatkos tiäl liikkuva ratsukko eli ratsastajan ja hevosen yhdistelmä tulkita ajoneuvoks. Sentähren ratsukolla on oltava pimiäl valkone etuvalo ja punanen takavalo. Juha pohriskeli et takavalon lamppu voi kyl tipahtaa ja hajota sillon ku tulee munkei
ooo
Vanhojen itäautojen harrastajitten paris tiäretään luksusmalli Lada Samara Sputnik. Siit käytetään keräilijäkatalogeis hellitelynimee Avaruusromu.
ooo
Tuttava jalkahoitaja sanos et korkeist koronist aiheutuvii haittoi voiraan välttää jos määrätään pakolliset damaskit.
ooo
Ulkomailt. aamulehres oli et eläkkeel olevat jääkiakkoilijat suasittelee kaikil kotijumppaa. Ja Juti komppaa.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!